Slovo starosty Miroslava Maliny - duben 2018

Jaro je pro většinu z nás příjemnější částí roku. Očekáváme zlepšení počasí, nálady i životních podmínek. Letošní jaro přinese do ulic naší městské části i komplikace. Po delší době se k nám vrací správci sítí uložených pod povrchem ulic a chodníků. Zásadní opravy sítí naplánovali na tento rok nejen provozovatelé rozvodů plynu, ale také zemních elektrických vedení.

Základní informace o postupu prací už správci vedení uveřejnili. Pracovním prostorem budou nejprve Ústecká, Kobyliská a přilehlé ulice. Podrobné harmonogramy prací jsou k nahlédnutí v budově Úřadu MČ na Hrušovanském náměstí. Trojboj prací doplňují stavební aktivity pracovníků vodáren, kteří průběžně vyměňují uzávěry přípojek a uličních řadů.

Všechny práce jsou bohužel nevyhnutelné a vzhledem k aktuálnímu stavu vedení i neodkladné. Úspěšné zvládnutí plánovaných aktivit bude od nás všech vyžadovat značný díl trpělivosti a v zájmu bezpečnosti provozu i respektování všech úprav silniční dopravy. Za vaši trpělivost děkuji. Přeji hezké jaro a klidné velikonoční svátky.

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.