Maskovaný chaberský masopust 2021

Mílí příznivci masopustu a maskování! Letošní masopust, který se má konat 13. února 2021, bude muset být vzhledem k vládním nařízením v jiném kabátě. Budeme velice rádi, když se v sobotu 13. února půjdete po našich milovaných Chabrech projít v masce s rodinou v povoleném počtu osob. Vyrazit můžete během dne kdykoliv. 

Budeme rádi, když se cestou vyfotíte a pošlete nám své fotky na adresu kulturní komise kulturni@dchabry.cz. Zástupci komise a úřadu budou také v terénu s vaším svolením fotografovat a dětem předávat drobné odměny, když je potkáte. Nejlepší masky otiskneme a oceníme

Jednáme s poskytovateli občerstvení po známé trase, aby si připravili alespoň velká občerstvovací okénka, nezapomeňte se zastavit i u Sokola. Na Hrušovanském náměstí před úřadem budou v době od 11:00–17:00 hodin stánky, kde najdete český trdelník, francouzské palačinky, maďarské langoše, horké nápoje a pro děti bude tradičně cukrová vata. 

Prosíme všechny, aby dodržovali platná opatření a ideálně se maskovali i rouškou. Věříme, že příští masopust bude už veselejší, ale alespoň takto. Situaci budeme dále sledovat, informace o převlečeném masopustu budou aktualizovány na stránkách úřadu i Facebooku. Těšíme se!

A zde pár fotografií z loňského rejdění.

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.