Vítáme na ÚMČ novou tajemnici Lenku Drdovou

Od počátku února vede Úřad městské části nová tajemnice Lenka Drdová. Původně je z vesnice na Moravě, nyní již přes pět let bydlí s manželem a dvěma malými dětmi v Nových Chabrech. Velmi se jí tu líbí, severní část Prahy si pochvaluje ve všech směrech a pro práci tajemnice ji motivuje mimo jiné to, že se přímo týká jejího bydliště.

Dříve působila dvanáct let na Státním fondu životního prostředí, oproti čemuž bude menší chaberský úřad velkou změnou. Ale s tím dle vlastních slov počítala a na práci se těší. V prvních dnech se nyní seznamuje s novou agendou a jednotlivými pracovníky. Jak sama zmínila, tým zaměstnanců je tu moc příjemný, což je velká výhoda.

Pro svou práci si již nastavila první cíle. Ráda by se zaměřila na elektronizaci úřadu a jeho maximální otevřenost. Zjišťuje tedy nyní praxi dosavadního fungování a ráda by přinesla nějaké komplexní řešení pro jeho zlepšení.

Lenka Drdová nastoupila na uvolněné místo tajemníka po Miloslavu Müllerovi, který Úřad městské části vedl necelý rok a půl.

 

Kontakty:

Lenka Drdová
Tel: 283 882 771
E-mail: lenka.drdova@dchabry.cz

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.