Slovo starostky březen 2021

Milí chrabří chaberští, 
už je to dlouhé, chybí nám vize konce a ztrácíme naději. Do našich životů se vtírá dlouhodobý stres a běžné psychohygienické pomůcky nepomáhají. Chybí nám energie získávaná zvnějšku, z kontaktu s přáteli. I z toho důvodu jsme uspořádali bezkontaktní Masopust, který se moc povedl a množství masek v ulicích bylo až dojemné. 
Nezbývá než, jak radí psychologové, pěstovat vděčnost. Přeorientovat se z negativních myšlenek na ty pozitivní. 
Hodlám vás zahrnout pozitivními zprávami z Dolních Chaber a dodat vám energii. Máme novou šéfovou úřadu, tajemnici Lenku Drdovou. Vypadá jako anděl a kolty má přitom proklatě nízko. Myslím, že s ní směřujeme k rychlejší digitalizaci úřadu a lepšímu nastavení všech procesů. Od září jsme také na úřadě přešli na směny, abychom pro vás zajistili chod úřadu i v době karantén. 
Koncem února jsme u MUDr. Filípkové naočkovali první dávkou naše seniory ve věku 80 plus. Další chystáme, až vláda umožní očkování i mladších skupin. 
Získali jsme dalších 10 milionů na dostavbu školy. Je známo, že projekt jsem chtěla nový a modernější. Nastoupila jsem do funkce, když stavba byla zahájená podle původního projektu. Tento spoustu věcí neřešil i z obavy, že na školu nebudou peníze. Snažím se vylepšit, co ještě lze, a jsem ráda, že současné vedení Prahy nepodmiňuje poskytnutí financí poslušností ve věcech okruhu. Od mého nástupu se jižní variantě okruhu, včetně čimického přivaděče a radiály, bráníme více a aktivněji než kdykoli předtím. 
Jako lidstvo jsme dostali další vozítko na Mars, máme z něj dokonce k dispozici fotky. A já pořád věřím, že se nakonec dokážeme dohodnout i na rozumné variantě vedení okruhu kolem Prahy. I když na Mars létá NASA, a ne ŘSD. 
Mějte se krásně a pečujte o své zdraví a psychickou pohodu!

Vaše KŠŠ

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.