Radní vybrali dodavatele návrhu řešení interiérů a orientačního systému školy

Rada městské části na včerejším zasedání 26. dubna 2021 rozhodovala o výběru dodavatele, uzavření smlouvy nebo žádosti o pronájem prostor v Chaberském dvoře.

Ředitelkám příspěvkových organizací, tedy základní školy a mateřských škol ve správě městské části, schválili radní odměny za první čtvrtletí letošního roku. Členové vedení radnice rovněž rozhodli o zhotoviteli návrhu interiérového řešení a orientačního systému základní školy. Tím se stala firma ViVA school s.r.o., která má s návhy vybavení pro školy bohaté zkušenosti s početnými referencemi.

Schváleno bylo také uzavření smlouvy o dílo na rekonstrukci školnického bytu se stavební firmou PKS stavby a. s., zvýšení nájmu za prostory pronajímané městskou částí o inflaci za rok 2020 ve výši 3,2 % a pro potřeby úřadu městské části byl koupen právní informační systém ASPI firmy Wolters Kluwer.

Radní rovněž podpořili dětské letní aktivity a odsouhlasili žádost o nájem prostor obřadního sálu Gabriele Rejkové za účelem provozování třídenního příměstského tábora v termínu od 7. do 9. července 2021.

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.