Dolní Chabry se připojují ke kampani Pocitová mapa

Startuje projekt Pocitová mapa Zdravá Praha 2021, do kterého se zapojila i naše městská část. Cílem je umožnit občanům vyjádřit se online k místu, kde žijí, pracují a tráví volný čas. Odpovědí na pár otázek ve spolupráci s označením na mapě na stránkách www.pocitovemapy.cz/praha-dolni-chabry/ můžete sdělit svůj názor na jednotlivá místa v Dolních Chabrech.

Zapojit se může každý, a to hodnocením i v jiných pražských oblastech. V rámci projektu pocitových map občané umisťují na mapu města lístečky a označují tak místa, kde se necítí bezpečně, kde rádi tráví volný čas, kde by se měla zlepšit dopravní situace a podobně.

Dolní Chabry přidaly do kampaně i několik čistě svých otázek vztahujících se právě k naší městské části. Pro radnici tím půjde o důležitou zpětnou vazbu, kterou bude moct vyhodnotit při dalších plánech nejen v práci s veřejným prostorem.

Rozcestník k jednotlivým městským částem Pražané naleznou na: www.pocitovemapy.cz/praha/. Zapojit se do mapy svým hodnocením můžete až do září. Podrobnější informace k projektu také na webu pražského magistrátu.

 

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.