Městská část hledá referenta podatelny

Dolní Chabry vypisují výběrové řízení na pozici referent/referentka podatelny (jako zástup za mateřskou dovolenou). Do našeho malého týmu uvítáme od září svědomitou a komunikativní osobu se smyslem pro samostatnou práci. Do výběrového řízení se můžete hlásit do 16. července 2021.

Úřad leží v samém srdci malebné severopražské městské části. Zaměstnává několik úředníků a může se pyšnit pestrým kolektivem a vřelou atmosférou.

Budoucí referent/referentka podatelny bude mít na starosti agendu správních poplatků a daní z různých odvětví v městské části, zajištění a koordinaci souhrnné agendy kontaktního místa veřejné správy CZECH POINT a související činnost, komplexní zajišťování elektronické spisové služby a předarchivní péči o dokumenty, evidenci poruch a havárií v městské části, archivační činnost, administrativní činnost nebo zajišťování podkladů pro jednání RMČ a ZMČ v oblasti stavební.

Povinné požadavky na uchazeče:

1) Vzdělání: VŠ nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou,

2) Odborná praxe:

  • praxe v oblasti spisové služby vítána,
  • zkouška odborné způsobilosti podle zákona č. 312/2002 Sb. výhodou,
  • práce se spisovou službou e-spis,

3) Předpokládaný datum nástupu: od 1. 9. 2021,

4) Pracovní poměr: zástup za mateřskou dovolenou,

5) Požadavky: znalost práce na PC (MS Office), svědomitost v plnění pracovních povinností, samostatnost, komunikační schopnosti.

6) Místo výkonu práce: MČ Praha-Dolní Chabry

Další požadavky a podmínky výběrového řízení naleznete v přiloženém souboru.

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.