Plánovaná omezení provozu na pozemních komunikacích v Praze-Ďáblicích

Během prázdnin proběhne několik dlouho plánovaných stavebních akcí, které omezí prázdninový provoz a zejména průjezd přes Ďáblice ve směru Čakovice – Dolní Chabry.

Uzavírka křižovatky Kostelecká × Chřibská v obou směrech od 11. do 24. července 2022

  • Propojení výtlačného potrubí splaškové kanalizace mezi komunikacemi Chřibská a Kostelecká (investor PVS a.s., žadatel PVK. a.s.).
    4a etapa – 11. až 15. července: jednosměrné vedení provozu od Ďáblické směr Čakovice. V opačném směru objížďka po Cínovecké na Ďáblickou (sjezd sjezd směr Březiněves).
    4b etapa – 16. až 17. července (So a Ne) a 23. až 24. července (So a Ne): obousměrná uzavírka ulice Kostelecká. Objízdná trasa po Ďáblické na Cínoveckou.

Uzavírka komunikace U Parkánu (úsek mezi kaplí a požární zbrojnicí) v obou směrech od 7. do min. 28. července 2022. Následně jednosměrný provoz směr Šenovská do 18. září 2022.

  • přechod BESIP U Parkánu – vybudování bezpečnostního prahu s přechodem pro děti, šest parkovacích stání K+R před školou, úpravy chodníků a obrubníků včetně nájezdů pro invalidy ke kapli (investor TSK hl. m. Prahy, žadatel INPROS Praha, a.s.)
    Termín dokončení je uveden jako maximální možný.
    Provizorní přístup k nemovitostem a bude zajištěn.

Podrobné informace včetně plánků DIO naleznete na elektronické úřední desce MČ a jsou vyvěšeny na úřední desce vedle vchodu do úřadu.

Veřejné informace pro řidiče o dopravních omezeních:

 

 

 

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.