Pojďme společně uklidit Chabry

Velká úklidová událost se blíží. Už v sobotu 15. dubna 2023 se v 8:00 hodin sejdeme na Hrušovanském náměstí před Chaberským dvorem, abychom se společně pustili do akce Ukliďme Chabry. Od rána se budou v areálu vydávat úklidové pomůcky a pytle na odpadky. Zároveň dostanete od pracovníků tipy na místa v Dolních Chabrech, která budou předem lokalizována jako vhodná k vyčištění a uvedení do původního stavu. Do úklidu nepořádku se samozřejmě můžete vrhnout i v lokalitách, které si sami vyberete. Úklid bude probíhat přibližně do 14:00 hodin.

Dobrovolníci ze Zdib svoji úklidovou akci nakonec přeložili na jiný termín, proto původně avizované propojení úklidu nebude a zaměřujeme se na Dolní Chabry.

Registrace kvůli pomůckám

Registrace k akci kvůli zajištění pracovních a ochranných pomůcek je možná do 7. dubna 2023 na e-mailu daniela.pisingerova@dchabry.cz nebo na tel. 722 974 794.

Ohlášení ke svozu odpadu

V průběhu úklidové akce zajistí radnice postupný svoz sesbíraného odpadu. Prosíme proto všechny účastníky akce, aby naplněné pytle nechali volně přístupné u veřejné komunikace, ideálně v místě odpadkového koše apod. a oznámili jejich polohu Milanu Buryškovi na tel. 602 265 680 (můžete připojit také obrázek).

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.