Místa v mateřských školách: Prosba k rodičům dětí s duplicitními zápisy

Vážení a milí rodiče našich nejmenších a předškoláků,

po zpracování podaných přihlášek do mateřských škol v Dolních Chabrech se na některé z dětí nedostalo a nebylo možné jim zatím v našich školkách s umístěním vyhovět.

Několik míst v chaberských mateřských školách je však ještě stále nepotvrzených. Jde o místa dětí, které byly přihlášeny a posléze také přijaty do více školek naráz, tedy o duplicitní zápisy.

Obracíme se proto na Vás se zdvořilou prosbou, pokud se právě Vás tato situace týká, zdali byste mohli v co nejkratším termínu vybrat, kterou ze školek pro své dítě preferujete a kde volbu zrušíte, aby se případné druhé rezervované místo uvolnilo dalším dětem čekajícím v pořadí.

Za vedení městské části se snažíme maximálně vyhovět všem požadavkům rodičů a hledáme způsob, aby bylo možné všechny chaberské děti v mateřských školách umístit. I z tohoto důvodu jsme předjednali s vedením Prahy 8 možnost kapacitní pomoci a umístění těch dětí, na které se v Dolních Chabrech již nedostane, ale věříme, že po vyřešení duplicitních zápisů budeme moci vyhovět i v tomto roce čerstvě tříletým dětem.

Děkujeme.

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.